Forside

Huset

Claviers

Ture

Årstider

Planlægning

Kontakt/priser

Planlægning af jeres rejse

Landsbyen Claviers ligger i det sydøstlige hjørne af Frankrig. På nedenstående kort er Claviers markeret med et 1-tal i en orange ramme:I bil
Hvis I selv vil køre derned i bil, skal I regne med at køre mindst 1.775 km fra Rådhuspladsen i København eller 1.700 km fra Kolding Banegård. Afstanden fra Hamburg er ca. 1.475 km. Den korteste vej går i gennem Schweiz og den hurtigste - den er 75 km længere - går over Schweiz og Italien. Hvis man vil spare motorvejsafgiften til Schweiz, kan man køre over Mulhouse i stedet. Det bliver turen lidt længere af.

Med fly
Hvis I kun har en uge, er det lettest at flyve til Nice eller Marsailles og leje en bil i lufthavnen. Der er ca. 80 km fra Nice og 150 km fra Marsailles til Claviers. Selv om I har bestilt og betalt udlejningsbilen hjemmefra, skal I regne med at det tager en time at få nøglerne udleveret i lufthavnen i Nice.Kørevejledning
Uanset hvordan I rejser, ender I på motorvej A8 som går i øst-vestlig retning. Den hurtigste (men måske ikke den smukkeste) vej er at benytte afkørsel 36 på motorvejen. Herefter fortsætter I ad N555 mod Draguignan og drejer til højre ad D54 mod Grasse. Herfra følger I D562 til højre mod Grasse, og et par km efter drejer I til venstre ad D225 mod Callas. Når I er kommet i gennem Callas fortsætter I mod Claviers. Hvis der har været nogen i huset ugen før, skal der gøres rent efter dem og I kan derfor ikke komme ind før lørdag kl. 15. Hvis I har tid til overs, kan det derfor være en god ide at købe lidt ind på vejen.

Indkøb
Hvis I skal købe stort ind, kan det betale sig at besøge Carrefour i Trans en Provence, lige syd for Draguignan. Hvis I vil gøre det på vejen, skal I ikke dreje ad D54, men fortsætte et par kilometer længere ad N555. Hvis I ikke er til store supermarkeder, kan det store udendørs marked i Le Muy søndag formiddag varmt anbefales. Mindre indkøb kan foretages i de lokale supermarkeder i Claviers og Bargemon samt hos den lokale bager.

Hjemrejse
Hvis der er nogen som skal overtage huset efter jer, skal I forlade huset senest lørdag kl. 11 så vores tilsynsførende kan nå at gøre det rent inden de nye lejere kommer.